Winters evenement

Winters evenement

Winters evenement

Op vrijdag 26 januari 2024 was het een bijzondere dag voor de leerlingen van 2 Restaurant-keuken.
Met opwinding en een vleugje zenuwen maakten ze voor de eerste keer kennis met de kunst van gastvrijheid. Een winters evenement stond op het programma: een verfijnd “walking-dinner” menu.
In een sfeervol ingerichte zaal werkten de leerlingen van het tweede jaar aan het afwerken en dresseren van kleine gerechten, elk met zorg en aandacht samengesteld om de gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Het geluid van pannen die op het vuur sissen, het gerinkel van bestek en het aroma van kruiden vulden de lucht, terwijl de leerlingen hun vaardigheden aanscherpten en hun passie voor koken tot leven brachten.
Onze leerlingen van het 2de jaar werden ondersteund door hun medeleerlingen van 3 Restaurant-keuken en 3 Horeca, die met charme de bediening in de zaal verzorgden.
Elke gast werd met een glimlach begroet, en elke interactie was doordrenkt met de warmte van gastvrijheid. Samen werkten ze als een geoliede machine, een team dat gedreven werd door passie, creativiteit en een verlangen om te schitteren. Het resultaat was schitterend.