Overzicht studieaanbod

Eerste graad

In onze eerste graad kan je zowel terecht in de A-stroom, als de B-stroom.

Weet je al heel goed wat je wilt? Dan kan je in 1A onmiddellijk kiezen voor 1A Latijn of 1A STEM.

Wanneer je nog twijfelt, kan je terecht in 1A Talent of 1B Talent waarbij we je laten proeven van ons ruim aanbod aan talent- en praktijkmodules. Daarin ontdek je je talent, zie je waar je sterk in bent en kan je je al doelgericht voorbereiden op het tweede jaar waarin je je talent verder kan uitdiepen. Je krijgt hierover feedback in ons talentenrapport.

Zo kan jij als leerling nog zelfverzekerder en met meer zin om te leren aan het tweede jaar beginnen en doelgericht kiezen uit onze acht basisopties in 2A en onze vijf basisopties in 2B.

Tweede en derde graad

Talentenschool Turnhout biedt het breedste studieaanbod van Turnhout aan met onderwijsvormen ASO, TSO en BSO en finaliteiten doorstroom, dubbel en arbeid.

Vanaf de tweede graad kiest Talentenschool Turnhout voor domeinen waarin leerlingen in de meest krachtige leeromgeving hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Via het vak onderzoek in de tweede graad en talentmodules in de derde graad bereiden we leerlingen intensief voor op hoger onderwijs of de arbeidsmarkt. Binnen Hotelschool Turnhout vind je het departement Voeding en horeca.

Onze zes domeinen: