Restaurant l’ Artimuse

l' Artimuse

In restaurant l’ Artimuse volgen onze leerlingen van de tweede graad (3de en 4de jaar) de praktijklessen. Tijdens de praktijklessen koken worden hen de basisbeginselen van de gastronomie bijgebracht. Onder enthousiaste en vakkundige begeleiding van ons leerkrachtenteam viert de rijke, klassieke Franse keuken hier hoogtij!

De leerlingen van het derde jaar Restaurant-keuken zetten hun eerste stappen in het ontwikkelen van hun talenten op het gebied van de gastvrijheid. De leerlingen van het vierde jaar verfijnen hun vaardigheden in de restaurantservice en wagen zich al aan complexere versnijd- en serveertechnieken.

Het restaurant is toegankelijk voor het onderwijzend personeel uit alle onderwijsnetten, voor alle openbare diensten en voor de leden van Hotelschool Turnhout. Lid worden? Meer informatie vindt u hier.

Download lidgeld 2022-2023
  • Lunch ontvangst 12.00 u – einde voorzien 15.00 u
  • Reserveren is verplicht en kan enkel online via onze website vanaf 1 september. De reserveringsmodule geeft enkel de data die nog beschikbaar zijn voor het opgegeven aantal personen.

Reservatie ten laatste 7 werkdagen op voorhand is vereist.

Per tafel ontvangt u 1 rekening. Apart afrekenen is niet mogelijk.

Bij annulatie minder dan 2 dagen rekenen wij een vaste kost aan van 15 euro per persoon.

Basis 3-gangen menu
All in 3-gangen menu

24 euro
34 euro