Restaurant ’t Stoktshof

't Stoktshof

Restaurant ’t Stoktshof, één van de restaurants van Talentenschool Turnhout, is een gastronomisch restaurant met stijl en klasse. Op maandag is ’t Stoktshof het basisrestaurant voor de beginnende kok of kelner.

Het restaurant is toegankelijk voor het onderwijzend personeel uit alle onderwijsnetten, voor alle openbare diensten en voor de leden van Hotelschool Turnhout. Lid worden? Meer informatie vindt u hier.

Download lidgeld 2019-2020
  • Lunch: maandag – dinsdag – vrijdag: ontvangst 12.00 u – einde voorzien 15.30 u
  • Diner: donderdag: ontvangst 17.00 u – einde voorzien 21.30 u
  • Op afspraak: woensdag organiseert de Unizo-leeronderneming van het 7de specialisatiejaar Banketaannemer-traiteur evenementen en etentjes.

Prijzen

Basis 3-gangen lunch (enkel op maandag)
All-in basis * (enkel op maandag)
Gastronomisch 3-gangen lunch of diner ***
All-in gastronomisch *
All-in gastronomisch extra**

20 euro
27,50 euro
32.50 euro
40 euro
45 euro

 

*      aperitief-aangepaste huiswijnen-waters-koffie inbegrepen
**    aperitief-uitgelezen selectie wijnen-water-koffie inbegrepen
***  waters-koffie inbegrepen

Bij annulatie op de dag zelf rekenen wij een vaste kost aan van 15 euro per persoon.

Praktisch

Praktische informatie

Voor bijzondere wensen en groepen neemt u contact op met mevr. Fredie Hogenhout, coördinator hotelafdeling, of de directeur dhr. Peter De Ceuster.

Reservatie is steeds verplicht (minstens 5 werkdagen vooraf).

Onze leerlingen en leerkrachten beschouwen elke gast als een ere-gast, en stellen het op prijs, als u met onze pedagogisch-didactische organisatie rekening wilt houden.

Vergaderingen

  • Restaurant ’t Stoktshof beschikt over enkele zalen die voorzien zijn van alle vergaderfaciliteiten zoals gratis wifi, flipover, beamer met scherm, enz. Wij geven bedrijven uit de regio graag de mogelijkheid om van deze moderne media gebruik te maken voor meetings of vergaderingen.
  • Afhankelijk van de opstelling en het al dan niet gebruiken van de maaltijd kunnen wij vergaderingen tot 70 personen organiseren.
  • Onze leerlingen fungeren steeds als gastvrouw of gastheer. Zij staan in voor de ontvangst van uw gasten, eigentijdse ontbijten, koffiebreaks, broodjes- en/of warme lunches, enz.  Op deze wijze brengen we ook dit segment van de horeca vrijwel dagelijks in de praktijk.
  • Mogelijkheden en reservaties zijn te bespreken met de verantwoordelijke van de hotelafdeling.

Verhuur

  • Iedereen krijgt de mogelijkheid om deze schitterende, gezellige locatie te huren tijdens de niet-lesmomenten voor bedrijfs- of privé doeleinden. Dit met uitzondering voor de maanden juli en augustus (afwijkingen zijn bespreekbaar).
  • Restaurant ’t Stoktshof heeft een maximum capaciteit van 60 gasten aan tafel of voor staande recepties/walking dinners. Mogelijkheden en reservaties zijn te bespreken met de verantwoordelijke van de hotelafdeling.
  • De locatie uitbouwen met een mooie feesttent is mogelijk.

Studieaanbod

  • In de technische afdeling is het zorgvuldig aanleren van basistechnieken en de juiste beroepsattitudes erg belangrijk. De leerlingen krijgen afwisselend keuken en restaurant-/hotelpraktijk.
  • Voor het 5de en het 6de jaar BSO Restaurant-keuken organiseren we wekelijks 2 praktijkdagen in ons didactisch restaurant ’t Stoktshof.
  • In het 7de specialisatiejaar kiest men voor een bepaald segment van de horeca. Hotelschool Turnhout biedt een diploma Banketaannemer-traiteur aan.
Overzicht studieaanbod