Lidgeld

Reserveren

Reserveren voor onze didactische restaurants voor schooljaar 2024-2025 kan vanaf begin september.

Wie kan tafelen in onze didactische restaurants?

Met het doel onze leerlingen een veelzijdige ervaring in de horecasector te bieden en hun culinaire vaardigheden optimaal te ontwikkelen, heten wij u van harte welkom voor lunch en diner in onze didactische restaurants, ’t Stoktshof en l’Artimuse.

Onze restaurants staan open voor actief onderwijzend personeel van alle onderwijsnetten, ouders van leerlingen en ondersteunende leden van de school. Voor slechts €20 per jaar kunt u ondersteunend lid worden. Bent u actief in het onderwijs, upload dan een foto van uw lerarenkaart bij het aanvraagformulier. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van aankomende evenementen en activiteiten van Hotelschool Turnhout via e-mail.

Wilt u lid worden om heerlijk te kunnen tafelen in één van onze didactische restaurants? Vul dan onderstaand formulier in en maak het lidmaatschapsgeld over op rekeningnummer IBAN BE85 0682 3307 9206, BIC GKCCBEBB, ten name van Scholengroep Fluxus, met vermelding “Lidgeld Hotelschool Turnhout” en uw naam.

Na ontvangst van de betaling zullen wij u voorzien van een lidmaatschapsnummer, dat u nodig heeft bij het maken van reserveringen. Uw lidnummer is 1 jaar geldig. Uw steun draagt bij aan onze educatieve missie en biedt u de kans om te genieten van onze gastronomische creaties.

Praktisch

Praktische informatie i.v.m. reserveren

Om uw plaats in onze restaurants en culinaire evenementen te boeken, is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Reserveringen worden uitsluitend online geaccepteerd via onze website.

Tijdens het reserveringsproces wordt u gevraagd om de benodigde informatie in te vullen, zoals uw lidnummer.

Onze reserveringsmodule toont alleen beschikbare data voor het opgegeven aantal personen.

We willen zoveel mogelijk leden de kans geven om te reserveren, daarom kan dit tot maximaal 90 dagen voorafgaand aan de gewenste datum. Voor onze speciale feestavonden is het mogelijk om te reserveren vanaf 30 dagen voor het evenement plaatsvindt.

Houd er rekening mee dat er per reservering een maximum van 10 personen per gezelschap wordt toegestaan.

Wij streven ernaar om uw culinaire ervaring bij ons zo soepel en genotvol mogelijk te maken.

Groepen vanaf 10 personen

Indien u wilt reserveren vanaf 10 personen, raden wij aan om contact op te nemen met de pedagogisch coördinator van onze hotelafdeling via telefoonnummer 014 42 26 39.

Voor groepen voorzien wij volgende arrangementen

 

Aperitief, gastronomisch 4-gangen lunch of diner, huiswijnen, water, koffie/ thee € 53,20

Aperitief, gastronomisch 4-gangen lunch of diner, selectiewijnen, water, koffie/ thee € 58,20

Reservatie ten laatste 7 werkdagen op voorhand is vereist.

Per tafel ontvangt u 1 rekening. Apart afrekenen is niet mogelijk.

Annuleren

Annuleren kan telefonisch via het nummer 014 42 26 39.

Bij annulering minder dan 2 dagen van tevoren brengen wij een vaste kostenvergoeding van 17 euro per persoon in rekening.

Aanvraag lidnummer

  • Bent u actief onderwijzend personeel? Upload hier uw lerarenkaart.