Wat doen onze leerlingen van de eerste graad ?

Wat doen onze leerlingen van de eerste graad ?

Onze leerlingen van de eerste graad ontdekken met veel enthousiasme alle aspecten van de hotelafdeling.

Zij snijden, kloppen, kneden , bakken en braden, proeven en kruiden met oog voor duurzame, lokale producten, zin voor gezonde voeding, zorg voor het milieu. Ook zetten ze de eerste stapjes in het toepassen van tafelmanieren en etiquetteregels. Ze maakten oa duurzame pompoensoep voor alle leerlingen, bezochten als gast de leerlingen van 3BRK restaurant L’Artimuse en kregen een Hello Talentbox mee om tijdens de afkoelingsweek ook nog wat praktische vaardigheden in te oefenen. Kortom; we proberen onze leerlingen van de eerste graad warm te maken voor het vak door ze van de vele facetten van deze sector te laten proeven: letter en figuurlijk! Passie kweken voor ingrediënten, bereidingen en gastvrijheid.

Want dat is volgens ons de beste basis voor kwaliteitsvol leren: goesting!

Hieronder vind je wat aanvullende afbeeldingen