Gastronomische herfstavond 2022
Posted in Campus Boomgaard, Evenementen, l' Artimuse, Persberichten, Stoktshof, Uncategorized
Gastronomische herfstavond 2022
De gastronomische herfstavond in ons didactisch restaurant ’t Stoktshof is een jaarlijks evenement waar onze gasten steeds weer naar uitkijken.
Onder de kundige leiding van chef Cools, chef Baselmans en maître Cassaert verzorgden de leerlingen van 5 & 6 Restaurant – Keuken en 5 & 6 Hotel de aanwezigen met een culinair menu.
Elk gerecht werd zorgvuldig voorbereid en afgewerkt door de chefs. Van heerlijke amuses tot gerechtjes gepresenteerd met Turnhoutse kaviaar en wilde eend zorgden voor een mooie balans van deze geweldige avond.
De leerlingen in de zaal serveerden bij de professioneel gedresseerde gerechtjes bijhorende wijnen en huisgemaakte aromawaters.
Onze gasten werden weer stijlvol ontvangen.
Amuse
Zuurdesem – brandade – kuit – fingerlime
Tartelette – kerrie – mossel
Flammkuchen – feta – rode biet
Meringue – bloedappelsien – ganache foie – appleblossom
Koud voorgerecht
Coquille – knolselder – gerijpt rund – Turnhoutse kaviaar
Warm voorgerecht
Griet – schorseneren – wakame – avruga – botermelk
Hoofdgerecht
Wilde eend – pastinaak – pruim – dooierzwam – veren
Nagerecht
Chocolade – granité – amarena – marsepein