Buitenlandse stage Barcelona

Buitenlandse stage Barcelona

Buitenlandse stage in Barcelona

Vier van onze leerlingen hebben de unieke kans gekregen om een buitenlandse stage te volgen in het prachtige Barcelona. Deze stad staat bekend om zijn bruisende cultuur, adembenemende architectuur en heerlijke culinaire scene. Tijdens hun stage doen onze leerlingen waardevolle ervaringen op in gerenommeerde restaurants.
Xander kreeg de mogelijkheid om stage te lopen bij Atempo Restaurant, dat bekroond is met één Michelin-ster.
Nick loopt stage bij L’Angle, een restaurant dat maar liefst twee Michelin-sterren heeft ontvangen. Hier krijgt hij de kans om te werken met hoogwaardige ingrediënten en de fijne kneepjes van de gastronomie te leren.
Shelsey en Geordy lopen stage bij Ten’s Tapas Restaurant, waar ze kunnen proeven van de dynamische culinaire scene van Barcelona met hedendaagse tapas.
Naast hun stages hebben onze leerlingen ook enkele educatieve uitstapjes gemaakt om hun kennis en begrip van de branche te vergroten. Zo hebben ze een bezoek gebracht aan @pordamsadesignforchefs, een toonaangevende porseleinfabrikant die bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen voor de steeds veranderende wereldmarkt. Dit bezoek heeft hen inzicht gegeven in de rol van design en innovatie in de culinaire wereld.
Daarnaast hebben ze ook een bezoek gebracht aan Codorníu, een beroemde cava-producent, en Cellers de Scala Dei, een gerenommeerde wijnmakerij in de Priorat-regio. Deze uitstapjes hebben hen de mogelijkheid gegeven om meer te leren over de productieprocessen en de geschiedenis van deze iconische dranken.
We zijn erg benieuwd naar de opgedane ervaringen van onze leerlingen en zijn ervan overtuigd dat deze buitenlandse stage een onschatbare waarde zal hebben in hun opleiding en toekomstige carrière in de culinaire wereld.