Bienvenu(e) à ’t Stoktshof

Bienvenu(e) à ’t Stoktshof
Op 14 februari ontvingen onze leerlingen van de 2de graad dubbele finaliteit Horeca hun gasten in het Frans.
Bienvenu(e) à ’t Stoktshof…
was aldus de openingszin om de gasten te verwelkomen voor een lunch vol Valentijn-lekkers.
Naast het toepassen van de regels van het gastheerschap en de serveerkunde, hebben de leerlingen zich projectmatig en vakoverschrijdend ingezet om hun Franse communicatieve vaardigheden met volle trots te tonen aan hun gasten tijdens de praktijklessen HORECA.
De leerlingen van het 4de jaar Hotel verzorgden een overheerlijk driegangenmenu onder de vakkundige leiding van chef Van Dyck en onze leerlingen van het 3de jaar Horeca verzorgden de restaurantdienst met de zorgvuldige begeleiding van Mevr. Pelsmakers. Onze leerlingen HORECA zijn zelfsturend aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor hun Frans project en zo hebben ze ook innovatief samengewerkt om doelgericht hun aangeleerde kennis om te zetten in de praktijk.
Het Franse project was zowel een try-out voor onze leerkrachten HORECA als de taalleerkracht mevr. Buelens. Naast onze leerlingen, leren ook onze leerkrachten elke dag bij.
Nous sommes fiers de notre équipe!