Leerlingen Hotelschool Turnhout demonstreren winnende gerechten in Hypermarkt Carrefour Turnhout

Leerlingen Hotelschool Turnhout demonstreren winnende gerechten in Hypermarkt Carrefour Turnhout

Talentenschool Turnhout (waarvan Hotelschool Turnhout deel uit maakt) is innovatief en bewandelt nieuwe wegen om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden en de leerlingen te prikkelen hun talenten optimaal te ontwikkelen.

Recent werd een samenwerking met Hypermarkt Carrefour Turnhout opgestart waarbij onze leerlingen elke donderdag in de winkel productkennis opdoen en kookdemonstraties geven met seizoensgebonden- en regionale producten. Deze samenwerking waarbij Carrefour een volledig uitgeruste demo keuken centraal in de winkel liet plaatsen is uniek in België.

Naar aanleiding van de jaarlijkse opendeurdag van Talentenschool Turnhout op zondag 26 april 2015 van 13u00 tot 17u30 zullen op donderdag 23 april van 10u00 tot 18u00 speciale kookdemonstraties plaatsvinden: de leerlingen die een ereplaats haalden op de diverse wedstrijden zullen laten zien dat het volgen van onze opleiding je vormt tot een creatieve, culinaire vakman- of vrouw, die een gastronomische uitdaging niet uit de weg gaat!

Deze laatstejaarsleerlingen zullen op deze dag in Hypermarkt Carrefour te Turnhout de gerechten waarmee ze de gouden medaille behaalden op de nationale AEHT wedstrijd met trots voor u bereiden en laten proeven.

Hotelschool Turnhout heeft een zeer succesvol schooljaar achter de rug met in tegenstelling tot recente mediaberichten, een stijgend leerlingenaantal. We namen deel aan verschillende nationale wedstrijden en tal van evenementen waarbij prachtige resultaten werden behaald en oog- en tongstrelende gerechten werden geserveerd.

Voor meer info:

Fredie Hogenhout, coördinator Hotelschool Turnhout, fredie.hogenhout@talentenschoolturnhout.be, 0475/59 98 50

Peter De Ceuster, directeur Talentenschool Turnhout, Campus Boomgaard, TA met Hotelschool 0494/33 98 45 peter.deceuster@talentenschoolturnhout.be