Gastronomische lente avond 2017

Gastronomische lente avond 2017

Op vrijdag 28 april 2017 stond de gastronomische lente avond op het programma. We konden rekenen op een grote toeloop van onze sympathisanten wat resulteerde in een uitverkochte avond nog voor het menu bekend was.

De leerlingen van 7 Banketaannemer Traiteur en 5 en 6 Restaurant Keuken stonden in voor de voorbereidingen en de uitvoering van deze avond.

Om 18.30 u werden de gasten in didactisch restaurant ‘t Stoktshof verwelkomt voor het aperitief.                                 De geserveerde gerechten waren mooi gedresseerd, smakelijk bereid, perfect op temperatuur en de verschillende gangen volgden elkaar in een mooi tempo op. De service in de zaal verliep zéér vlot (vlekkeloos) en stijlvol. De gerechten en wijnen werden aan tafel met de glimlach gebracht en uitgebreid toegelicht.

Het maakt ons trots om onze leerlingen, getalenteerd en gemotiveerd bezig te zien in zaal en keuken. Het is ook erg fijn om de fierheid en het plezier te voelen waarmee ze een avond zoals deze tot in de puntjes verzorgen.

Aan allen die deelnamen aan voorbereiding en uitvoering  van deze avond een dikke proficiat!

 

afbeelding4-1 afbeelding3-1 afbeelding2-1-1 afbeelding1-1-1afbeelding-2