Specialisatiejaar

Specialisatiejaar

In het specialisatiejaar kiest men voor een bepaald segment van de horeca. Hotelschool Turnhout biedt de richting 7 Banketaannemer-Traiteur aan.

Deze leerlingen krijgen wekelijks op woensdag specifieke praktijkles in ons restaurant ’t Stoktshof of bedrijfsbezoeken, demo’s, opleidingen enz. op locatie . Daarnaast gaan ze, in twee blokken van vier weken  op stage in een respectabel en representatief traiteurs- en/of cateringbedrijf.

Een Unizo-leeronderneming is de jaarlijkse uitdaging. De leerlingen van het 7e specialisatiejaar Banketaannemer-Traiteur kozen dit schooljaar voor de naam ‘Pand 58’, en deze zal ook dit jaar weer garant staat voor uitzonderlijk eten en/of feesten op ‘top’niveau. Op vastgestelde woensdagen verwelkomen zij u vanaf 12:00 uur in ‘t Stoktshof voor een à la carte lunch. Ook dit jaar streven onze leerlingen weer naar een vernieuwend, kwalitatief hoogstaand aanbod van verrassende menu’s en gerechten. Andere formules voor uw gezelschap zijn steeds bespreekbaar.

Met de opbrengst van de leeronderneming bekostigen deze leerlingen jaarlijks een meerdaagse culinaire buitenlandse studiereis.

Lesrooster

Lesrooster specialisatiejaar
Banketaannemer - traiteur1e jaar2e jaar
Basisvorming
AV Godsdienst/Zedenleer22
AV Frans22
AV Lichamelijke Opvoeding22
AV Project algemene vakken66
Specifiek gedeelte
PV Praktijk hotel88
PV/TV Stage hotel88
TV hotel (2 u complementair)n66
Totaal3434