Hotelschool Turnhout maakt zich op voor de Tijlfeesten

Hotelschool Turnhout maakt zich op voor de Tijlfeesten

Hotelschool Turnhout zorgt op vraag van het Tijlcomité voor gastronomische support in de tent op de Grote Markt tijdens het weekend van de Tijlfeesten in Turnhout.

Op zaterdag 26 september bereiden en serveren de jonge leerlingen van de  tweede graad van onze Hotelschool vol trots een uitgebreid ontbijtbuffet. De gasten die aanschuiven zullen niet alleen kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en de aanblik van onze leerlingen in volle actie; ze steunen ook nog vzw Cliniclowns. De opbrengst wordt namelijk geschonken aan deze clowns, die afleiding en plezier brengen aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven.

Op zondag 27 september wacht onze gevorderde leerlingen van de derde graad een nog grotere uitdaging: zij verzorgen de ontvangst van diverse bedrijven die hun steentje hebben bijgedragen aan het welslagen van deze editie van de Tijlfeesten. Onze leerlingen serveren verfijnde hapjes en drankje en zullen ervoor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt voor, tijdens en na de Tijlstoet.

Onze leerlingen kijken er vol enthousiasme naar uit om hun talenten tijdens het komende weekend aan iedereen te tonen!

Voor het volledige programma van de Tijlfeesten:

Flyer A5 (2)

 

http://www.tijlturnhout.be