Gastronomische lente avond 2022

Gastronomische lente avond 2022

De leerlingen van 4 Hotel, 5 Restaurant-Keuken en 7 Traiteur verzorgden op vrijdag 6 mei 2022 de gastronomische lente avond in het didactisch restaurant ’t Stoktshof.

Om 18.30u werden de gasten verwelkomt met een zomers aperitief “La vie en Rose”. De chefs in de keuken dresseerden de begeleidende hapjes afgewerkt met zwarte truffel en Turnhoutse kaviaar.

De geserveerde gerechten werden smakelijk bereid en culinair afgewerkt. De verschillende gangen volgden elkaar in een mooi tempo op.

In het restaurant verliep de service vlekkeloos en stijlvol. Aangepaste wijnen en aromawaters werden bij het serveren uitgebreid toegelicht.

De gasten waren unaniem, onze getalenteerde en gemotiveerde leerlingen hebben deze avond tot in de puntjes verzorgd.

Het is ook erg fijn om de fierheid en het plezier te voelen waarmee ze een avond zoals deze tot in de puntjes verzorgen.