Gastronomische herfstavond 2022

Gastronomische herfstavond 2022

Gastronomische herfstavond 2022

De gastronomische herfstavond in ons didactisch restaurant ’t Stoktshof is een jaarlijks evenement waar onze gasten steeds weer naar uitkijken.
Onder de kundige leiding van chef Cools, chef Baselmans en maître Cassaert verzorgden de leerlingen van 5 & 6 Restaurant – Keuken en 5 & 6 Hotel de aanwezigen met een culinair menu.
Elk gerecht werd zorgvuldig voorbereid en afgewerkt door de chefs. Van heerlijke amuses tot gerechtjes gepresenteerd met Turnhoutse kaviaar en wilde eend zorgden voor een mooie balans van deze geweldige avond.
De leerlingen in de zaal serveerden bij de professioneel gedresseerde gerechtjes bijhorende wijnen en huisgemaakte aromawaters.
Onze gasten werden weer stijlvol ontvangen.

Amuse

Zuurdesem – brandade – kuit – fingerlime

Tartelette – kerrie – mossel

Flammkuchen – feta – rode biet

Meringue – bloedappelsien – ganache foie – appleblossom

Koud voorgerecht

Coquille – knolselder – gerijpt rund – Turnhoutse kaviaar

Warm voorgerecht

Griet – schorseneren – wakame – avruga – botermelk

 Hoofdgerecht

Wilde eend – pastinaak – pruim – dooierzwam – veren

Nagerecht

Chocolade – granité – amarena – marsepein