Slide background

Specialisatiejaar

In het specialisatiejaar kiest men voor een bepaald segment van de horeca. Hotelschool Turnhout biedt de richting 7 Banketaannemer-Traiteur aan.

Deze leerlingen krijgen wekelijks op woensdag specifieke praktijkles in ons restaurant ’t Stoktshof of bedrijfsbezoeken, demo’s, opleidingen enz. op locatie . Daarnaast zijn ze iedere vrijdag op stage in een respectabel en representatief traiteurs en/of cateringbedrijf.

Een Unizo-leeronderneming is de jaarlijkse uitdaging. De leerlingen van het 7e specialisatiejaar Banketaannemer-Traiteur kozen dit schooljaar voor ‘Coup ’t Feu’, een Unizo leeronderneming die garant staat voor uitzonderlijke eten en/of feesten op ‘top’niveau. <elke eerste en laatste woensdag van de maand verwelkomen zij u vanaf 12u00 in ’t Stoktshof voor een à la carte lunch. Andere formules voor uw gezelschap zijn steeds bespreekbaar.

Met de opbrengst van de leeronderneming bekostigen deze leerlingen jaarlijks een meerdaagse culinaire buitenlandse studiereis.

Lesrooster

Lesrooster specialisatiejaar
Banketaannemer - traiteur1e jaar2e jaar
Basisvorming
AV Godsdienst/Zedenleer22
AV Frans22
AV Lichamelijke Opvoeding22
AV Project algemene vakken66
Specifiek gedeelte
PV Praktijk hotel88
PV/TV Stage hotel88
TV hotel (2 u complementair)n66
Totaal3434