Kledijvoorschriften

Keukenpraktijk eerste, tweede en derde graad

Witte veiligheidsschoenen S2
Blauw/wit geruite (pied-de-poule) keukenbroek
Witte keukenvest met losse, witte bolknopen of drukknopen
             o 100% katoen
             o Voorzien van het hotellogo en de naam van de leerling
Witte halsdoek 100% katoen
Witte voorbinder 100% katoen
Witte koksmuts met het hotellogo

Restaurantpraktijk eerste graad

Zowel voor de jongens als de meisjes:
Blauwe sommelierschort

Restaurantpraktijk tweede en derde graad - jongens

Zwarte klassieke, geklede schoenen
Zwarte effen sokken
Herenbroek zonder bandplooi in antraciet krijtstreep
Zwarte broeksriem
Herenvest met één rij van 2 knopen met klepzakken, borstzak en zijsplitten in antraciet krijtstreep
Wit herenhemd met borstzak
Herendas – met ingeweven hotellogo
Blauwe sommelierschort

Restaurantpraktijk tweede en derde graad - meisjes

Zwarte klassieke, geklede schoenen
Panty’s in huidskleur (effen)
Damesbroek in antraciet krijtstreep OF
Rok met split in antraciet krijtstreep
Getailleerd damesvest met reverskraag en rugsplit in antraciet krijtstreep
Damesdas – met ingeweven hotellogo
Blauwe sommelierschort